REIJU.RO

Curs introductiv in numerologia Akara

by on Feb.18, 2024, under Cursuri

26 februarie

Imagineaza-ti ca la fiecare intrebare pe care o ai vei afla un raspuns…iar acel raspuns se gaseste nu doar in interiorul tau ci si in numere.

Intregul univers este format din numere iar atunci cand le calculam si le organizam intr-un model ele ne vor oferi o cantitate enorma de informatie despre noi insine, despre trecut, prezent sau viitor.

Stiinta  care descrie aceste numere, modele si structuri se numeste Akara , care  este cel mai vechi sistem numerologic cunoscut umanitatii, cel mai sacru si mai precis.

Akar a fost initial o arta secreta transmisa in mod traditional de la maestru la maestru prin viu grai. A fost practicata de putinii alesi care au devenit sfatuitori  ai regilor, comerciantilor dar si liderilor spirituali.

Acesti maestrii ai numerologiei au oferit sfaturi regilor ajutand la aranjarea  casatoriilor si la semnarea tratatelor politice.

Deasemenea ei au sfatuit comerciantii, prezicand ciclurile si tendintele comerciale. Si tot ei au fost educatori in medicina naturala tratand mintea, corpul si spiritul.

Cursul se desfasoara online , 10 zile timp in care, in fiecare dimineata , veti primi pe mail o lectie despre un anumit aspect al numerologiei Akara alaturi de cateva intrebari prin care va verificati  nivelul de intelegere si cunoastere din lectia respectiva.  Lectiile se pot printa pentru cei care prefera sa le citeasca .

Nu este necesara prezenta online . Astfel evitati stresul datorat timpului insuficient sau programului supraincarcat. Totodata aveti posibilitatea sa parcurgeti lectia in aceeasi zi, sau in weekend, ritmul  fiind propriu, relaxat si, cel mai important, cel pe care vi-l stabiliti.

Pe parcursul celor 10 zile veti avea ocazia sa descoperiti parti necunoscute  ale numerologiei Akara, pe care nu le-am mai predat pana acum.

Acest curs de introducere este primul pas, obligatoriu, care trebuie efectuat pentru a participa ulterior, la modulele  urmatoare de pregatire in aceasta arta si stiinta prea putin mediatizata si cunoscuta.

Ce veti invata pe parcursul celor 10 zile ?

  • Semnificatia celor 10 corpuri spirituale
  • Cum sa iti calculezi cel mai important numar
  • 12 chei numerice si semnificatia acestora
  • 16 tehnici numerologice
  • Cele cinci intrebari esentiale ale vietii
  • Alte sase intrebari importante despre viata
  • Metode practice aplicabile in viata de zi cu zi
  • Intrebari si raspunsuri despre numerologia Akar
  • Chestionare pentru a-ti aminti mai usor ce ai invatat

Locatie : online

Informatiile din acest seminar sunt absolut noi si vin dupa o pregatire avansata in numerologia Akar  pe care le-am aflat in urma cu patru ani.

Aceste noutati nu au fost predate la nici un alt seminar, curs sau conferinta de numerologie Akar pe care le-am sustinut pana in acest moment.

Veti fi printre primii care veti avea acces la  o mica parte din secretele numerologiei care mi-a adus atat de multe satisfactii.

Pentru a participa la acest workshop este necesar sa trimiteti detaliile dumneavoastră – nume, prenume, email, numar de telefon mobil –  la acurin@gmail.com.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...